Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /home/durasolar/domains/durasolar.nl/public_html/wp-content/themes/campfour/framework/CampThree/src/php/functions.php on line 400
Durasolar » TopCable DC kabel 6mm² rood
Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /home/durasolar/domains/durasolar.nl/public_html/wp-content/themes/campfour/framework/CampThree/src/php/functions.php on line 374

TopCable DC kabel 6mm² rood

TopCable DC kabel 6mm² rood

Op voorraad

prijzen zijn excl. BTW

Beschrijving

De 6mm² DC kabel biedt de optimale oplossing voor het aansluiten van uw zonnepanelen op de omvormer. De kabel is vervaardigd met materialen van hoge kwaliteit, waardoor deze uitstekende flexibiliteit biedt. Hij past zich moeiteloos aan de meest complexe installaties aan, waardoor uw installatiewerkzaamheden efficiënt verlopen en tijdbesparend zijn.

Naast de flexibiliteit biedt de kabel ook een zeer goede CPR classificatie: Cca-s1b,d2,a1 en een hoge waterdichtheid, wat resulteert in een langdurige en betrouwbareverbinding voor uw zonnepanelen. De kabel is ontworpen met een halogeenvrije buitenmantel, waardoor rookontwikkeling en uitstoot van giftige/corrosieve gassen bij een eventuele brand tot een minimumbeperkt blijven. Dit zorgt voor een veilige omgeving voor uw zonne-energiesysteem.

Deze solar kabel is volledig gecertificeerd door TÜV en voldoet aan de strenge normen van EN 50618. Met deze certificeringen bent u verzekerd van een product dat voldoet aan de nieuwsteindustriestandaarden. Of u de kabel binnen of buiten wilt gebruiken, hij is geschikt voor beide omgevingen.

Specificaties

Merk Top Cable
Afm. L [mm] 500000
Afm. B [mm] 0
Afm. D [mm] 0
Gewicht [Gram] 0
UoM meter
Vermogen [Wp] 0
Nom. geleiderdoorsnede [mm²] 6
Geleidermateriaal Koper
Aantal aders N.v.t.
Buitendiameter circa [mm] 6,7
Brandklasse ECA
Max. toelaatbare geleidertemperatuur [°C] 120
Mantelkleur Rood
Nominale spanning [V] 1800
Materiaal van de omhulling PVC
Geslacht connector N.v.t.
Hallogeenvrij 1
UV Bestendig 1
Geschikt voor directe ingraving 1

Meer over Top Cable

TopCable kabels, opgericht in 1985, worden vervaardigd in Spanje, waar ze de traditie van vakmanschap combineren met geavanceerde technologieën om de best mogelijke prestaties te garanderen.

Wanneer u kiest voor TopCable, kiest u voor gemoedsrust. TopCable gelooft zo sterk in de kwaliteit van hun producten dat ze een garantieperiode van 10 jaar bieden. Dit geeft u het vertrouwen dat de kabels van TopCable u niet alleen nu, maar ook in de toekomst zullen dienen.

Als trotse distributeur van TopCable streven we ernaar om u de beste oplossingen te bieden voor al uw bekabelingsbehoeften. Vertrouw op ons voor producten die de tand des tijds doorstaan en uw projecten naar nieuwe hoogten tillen.

TopCable DC kabel 6mm² rood