Ying-li

YingLi Solar werd opgericht in China, het epicentrum van zonne-energie-innovatie, in 1997. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een wereldleider in zonne-energietechnologieën, met een focus op hoogwaardige zonnepanelen en -systemen. Bij YingLi Solar geloven ze in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van hun zonne-energiesystemen. Daarom bieden ze ruime garantieperiodes van 12 jaar  en 25 jaar vermogensgarantie op hun producten, zodat u met vertrouwen kunt investeren in een groenere toekomst.

Grote voorraad

Direct leverbaar

Eigen bezorging

Of ophalen in Didam

Telefonisch advies

Als je er niet uitkomt

Research en development is een belangrijke schakel om de technische innovatie op het gebied van design, testen, productie, componenten en betrouwbaarheid te realiseren.

Growatt geeft standaard 10 jaar fabrieksgarantie op omvormers en daarbij de zekerheid die je graag wil hebben bij een dergelijk onderdeel in je zonnestroomsysteem. Dit geldt ook zeker voor het maximale rendement van de omvormers van Growatt, dat met meer dan 97% erg marktconform is.

Kies je voor een omvormer van Growatt, dan profiteer je van een aantal belangrijke voordelen, zoals een hoge efficiëntie, een geruisloze oplossing, een lange levensduur en stabiele monitoring.

Kwaliteit, innovatie en zekerheid: als onze vaste leverancier van omvormers voor in serie geschakelde zonnepanelen kiezen wij voor het A-merk Growatt.

Rendement Check

Vul vrijblijvend de gegevens in

Direct account aanvragen

Met een account krijg je toegang tot:

Netto kortingsprijzen

Direct eigen bestelmogelijkheid

Zelf een PV systeem online configureren