SunLink MC4 connector Male 4-6mm

Op voorraad

prijzen zijn excl. BTW

Beschrijving

De SunLink MC4 connector Male 4-6mm is een betrouwbare en duurzame oplossing voor het verbinden van zonne-energiesystemen. Ontworpen voor kabels van 4-6mm, biedt deze connector een efficiënte en veilige verbinding. Dankzij de robuuste en waterdichte constructie is hij bestand tegen diverse weersomstandigheden, wat zorgt voor langdurige prestaties.

Specificaties

Vermogen [Wp] 0
UoM stuks
Merk SunLink
Afm. L [mm] 0
Afm. B [mm] 0
Afm. D [mm] 0
Gewicht [Gram] 0

Meer over SunLink

Opgericht in 2004, Sunlink PV is een van de vroegste fabrikant van zonnepaneel in China gewijd aan het verkennen, innoveren en het realiseren van duurzame ontwikkeling en een betrouwbare leverancier met one-stop oplossing van groene energie.

SunLink, een pionier in duurzame energie, vindt zijn oorsprong in de Verenigde Staten, waar het werd opgericht met een duidelijke visie – het transformeren van onze wereld naar een schonere, groenere toekomst. Sinds de oprichting in 2004 heeft SunLink consequent geïnnoveerd en geïnvesteerd in zonnepaneeltechnologie om klanten de best mogelijke oplossingen te bieden.

De belofte is duurzaamheid en gemoedsrust. Daarom bied SunLink een robuuste garantieperiode van 12 jaar met 25 jaar opbrengstgarantie op alle zonnepanelen, zodat u met vertrouwen kunt investeren in hernieuwbare energie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe SunLink uw energietoekomst kan transformeren. Samen bouwen we aan een schonere wereld.

SunLink MC4 connector Male 4-6mm