Alles voor je grote zonnepanelenproject

Overweeg je als gebouweigenaar, boer of kweker in te investeren in een zakelijk zonnepanelenproject? Zoek je daarvoor een betrouwbare partner die hoogwaardige zonnepanelen en toebehoren levert, en deskundige projectondersteuning biedt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Zonnepanelen bieden een betrouwbare en duurzame energiebron, waardoor je energiekosten beheersbaar blijven en je bedrijf minder kwetsbaar is voor schommelingen in de energieprijzen. Bij het verkennen van de mogelijkheden voor een zonnestroominstallatie voor jouw bedrijf en het maken van een passende keuze, is het cruciaal om een partner te hebben die niet alleen hoogwaardige zonnepanelen en omvormers levert, maar ook meedenkt over de gehele energiehuishouding. Wij bieden uitgebreide oplossingen die rekening houden met jouw specifieke zakelijke energieverbruik en -behoeften voor nu en in de toekomst!

Partner voor installateurs en solar-professionals

Onze focus ligt op duurzame solar oplossingen met een hoog rendement

Gespecialiseerd in grote zonnepanelenprojecten

Meer dan 15 jaar ervaring, duurzaam en betrouwbaar

Altijd hoogwaardig advies en topmerken zonnepanelen, omvormers, batterijen en laadpalen

Waarom Durasolar?

Hoogwaardig advies & turn-key oplossingen

Zonnepanelen op je gebouw of perceel zijn een slimme investering. De overstap naar zonne-energie is een slimme keuze die niet alleen financieel aantrekkelijk is door besparingen op energiekosten, maar ook je bedrijf een duurzaam imago geeft. Wij zorgen ervoor dat je het beste rendement behaalt, want deze panelen liggen er de komende 20 jaar. Naast het leveren van hoogwaardige producten, nemen we ook al het regelwerk uit handen. Dit omvat financiële analyses, contracten met energiemaatschappijen en – desgewenst – het volledige projectmanagement.

Met onze aanpak bieden we extra ondersteuning en advies. Dit omvat alles van verschillende projectconfiguraties, contracten met energiemaatschappijen, rendementberekeningen tot subsidieadvies. Wij ondersteunen onze partners bij elk aspect van het project.

A-merk zonnepanelen, omvormers en batterijen

Je kunt rekenen op een breed assortiment van de beste solar-producten in de markt, waaronder A-merk zonnepanelen, omvormers en batterijen. Vaak zijn deze producten uit voorraad leverbaar, zodat jouw project snel kan starten en voorspelbaar verloopt.

Jouw solar kennispartner, sinds 2009

Kies je voor Durasolar, dan kies je voor kwaliteit en zekerheid. Bij een flinke investering wil je nu de beste materialen en ook op lange termijn kunnen terugvallen op zekerheden en garanties. Bij ons ben je verzekerd van topkwaliteit en lange termijn garanties. We zijn een 100% zelfstandig gefinancierd, Nederlands bedrijf met een uitstekend track-record.

Onze oplossingen zijn ontworpen voor veiligheid en zijn geschikt voor diverse omgevingsomstandigheden. We bieden ook een uitgebreid ondersteuningsprogramma en advies om ervoor te zorgen dat jouw project soepel verloopt.

Ons bewezen 7 stappenplan voor een
succesvol zonnepanelenproject

  • Scan je project en krijg een eerste indruk
  • Ontvang een concurrerende prijs
  • Krijg specialistisch advies
  • Inventariseer al je risico’s
  • Ontdek je klantspecifieke korting
  • Stem levering en montage af
  • Profiteer van onze service en certificering

Scan je project

Krijg snel een eerste prijs

Ontdek waar je kunt besparen

Ontvang het gratis e-book: Hoe koop ik slim zonnepanelen in?

Kies zon, kies duurzaam, kies Durasolar