Actueel

Blijf altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen de solar industrie. Onze
nieuwspagina biedt een uitgebreid overzicht van bedrijfsnieuws, recente solarprojecten en nieuwe producten in onze webshop. Of je nu een installateur bent die op zoek is naar de nieuwste technologieën of een zakelijke klant die geïnteresseerd is in grootschalige solaroplossingen, onze nieuwspagina voorziet je van alle benodigde informatie.

Laat je inspireren en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door
ons te volgen op LinkedIn!

Impact van montagematerialen op rendement zonnestroominstallaties

Impact van montagematerialen op rendement zonnestroominstallaties

Met de toenemende aandacht voor het rendement op zonnepanelen, de voorgenomen afbouw van de salderingsregeling en de stijging in energiekosten, is het belangrijker dan ooit om te investeren in hoogwaardige montagematerialen. Montagematerialen van goede kwaliteit vormen de ruggengraat van een efficiënte en duurzame zonnestroominstallatie. In dit artikel bespreken we de zes belangrijkste aspecten van montagematerialen die jouw zakelijke zonne-energieproject naar een hoger niveau tillen.

Lees meer

5 Tips voor een duurzame en zonnige zomer

5 Tips voor een duurzame en zonnige zomer

De zomer is een perfecte periode om je energiehuishouding onder de loep te nemen. Mogelijk geniet je al van het rendement van je zonnestroominstallatie, en wil je uitbreiden met een solar park en slimme laadoplossingen. Ben je een zonnepanelenproject aan het overwegen en wil je je energiehuishouding verduurzamen? Ook dan helpen de onderstaande 5 tips voor een duurzame zomer je alvast op weg voor jouw PV-project.

Lees meer

Wereldmilieudag 2024

Internationale Dag van het Milieu: samen voor een duurzame toekomst

Vandaag is het Wereldmilieudag, een jaarlijkse viering georganiseerd door de Verenigde Naties (VN) sinds 1974. Als kennispartner en leverancier in duurzame energie opwekking met zonne-energie streven we – samen met onze klanten – naar een duurzamere toekomst.

Lees meer

Durasolar feliciteert KACO New Energy met 25-jarig jubileum

Durasolar feliciteert KACO New Energy met 25-jarig jubileum

Dit jaar viert KACO New Energy haar 25-jarig jubileum als pionier in de zonne-energie-industrie. Durasolar feliciteert KACO met Het jubilerende KACO met dit prachtige jubileum! KACO is al jaren een zeer gewaardeerde partner voor omvormers. De omvormers van KACO New Energy worden wereldwijd erkend voor hun geavanceerde technologie en betrouwbaarheid. Durasolar kijkt uit naar nog vele jaren van samenwerking in duurzame zonne-energieprojecten!

Lees meer

Kun je zonnepanelen recyclen?

Kun je zonnepanelen recyclen?

Zonnepanelen zijn een lange-termijn investering, met name door de lange levensduur. Maar wat gebeurt er als ze het einde van hun levensduur bereiken? Gaan ze naar het grofvuil of kunnen ze worden hergebruikt?

Lees meer

Durasolar Bavaria

Bier met zonnepanelen

Het brouwen van bier is een zorgvuldig proces, en dat wil je niet verstoren. Ook niet met een grootschalige installatie van zonnepanelen. Dus wat doe je dan als je wel verduurzamingsdoelstellingen hebt?

Lees meer

Geen nieuws missen?

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!