AlphaESS Tree-Phase Meter CT, 120A

Op voorraad

prijzen zijn excl. BTW

Beschrijving

De AlphaESS Tree-Phase Meter CT is een nauwkeurige meetoplossing voor het monitoren van energieverbruik in driefasige systemen. Deze meter levert gedetailleerde gegevens over energieproductie en -verbruik, wat helpt bij het optimaliseren van energiebeheer en het verlagen van kosten. Met zijn robuuste ontwerp en hoge precisie is hij geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. De eenvoudige installatie en compatibiliteit met AlphaESS-systemen zorgen voor een naadloze integratie en efficiënte monitoring.

Specificaties

Vermogen [Wp] 0
UoM stuks
Merk AlphaESS
Afm. L [mm] 0
Afm. B [mm] 0
Afm. D [mm] 0
Gewicht [Gram] 0

Meer over AlphaESS

AlphaESS werd opgericht in 2012 in China. Bij AlphaESS beschikken ze over Duitse technologieën en een uniek en vooral gebruiksvriendelijk energiebeheersysteem. De batterijsystemen van AlphaESS worden geïmporteerd vanuit China waar ze ook worden geproduceerd.

Eén van de opvallende voordelen van AlphaESS is de uitstekende garantieperiode. AlphaESS bied een garantieperiode van 5 jaar aan met 10 jaar vermogensgarantie.

Als trotse distributeur van AlphaESS bieden wij hoogwaardige energieopslagoplossingen die u helpen uw energiekosten te verlagen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Ontdek de kracht van AlphaESS voor uw thuis- of bedrijfsenergiebehoeften en maak vandaag nog de overstap naar een duurzamere toekomst.

AlphaESS Tree-Phase Meter CT, 120A