Uitbreiding bij Growatt

Growatt, eén van de merken die wij voeren, heeft onlangs een flinke stap gemaakt waarmee de productiecapaciteit wordt vergroot.

Ontdek wat omvormers en thuisbatterijen in combinatie met zonnepanelen voor rendement kunnen opleveren voor jouw bedrijf.

Het Chinese Growatt heeft in Haiphong in Vietnam een nieuwe fabriek voor de productie van omvormers en thuisbatterijen geopend. De jaarlijkse productiecapaciteit wordt vergroot en bedraagt straks 500.000 en 100.000 stuks.

Met de opening van de nieuwe fabriek zet Growatt de globaliseringsstrategie voort om haar activiteiten wereldwijd uit te breiden.

De voordelen in één oogopslag

Omvormers en thuisbatterijen van Growatt brengen veel voordelen met zich mee.

  • Hoge efficiëntie
  • Een geruisloze oplossing
  • Een lange levensduur
  • Stabiele monitoring

10 jaar fabrieksgarantie

Bovendien geeft Growatt standaard 10 jaar fabrieksgarantie op omvormers en thuisbatterijen. Daarmee krijg je de zekerheid die je graag wil hebben bij een dergelijk onderdeel in je zonnestroomsysteem.

Hoger rendement in combinatie met zonnepanelen

Durasolar voert een uitgebreid assortiment omvormers en thuisbatterijen van Growatt. De omvormers en thuisbatterijen geeft de best mogelijke prestaties én levert een hoger rendement in combinatie met zonnepanelen. 

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Rendement Check

vul vrijblijvend de gegevens in