Growatt

Een eenfasige én driefasige oplossing, allebei uitstekend van kwaliteit en natuurlijk af te stemmen op het systeem van zonnepanelen: dat zijn de omvormers van Growatt. Deze wereldwijd meest verkochte Chinese omvormer is onderdeel van ons assortiment.

Over Growatt

Growatt is opgericht sinds 2010 en is in een kleine 15 jaar tijd uitgegroeid tot één van de top 3 leveranciers in zonepanelen omvormers wereldwijd. Growatt biedt een breed assortiment omvormers aan, waardoor er altijd een passende oplossing voor jouw zonnesysteem te vinden is.

Research en development is een belangrijke schakel om de technische innovatie op het gebied van design, testen, productie, componenten en betrouwbaarheid te realiseren.

Growatt geeft standaard 10 jaar fabrieksgarantie op omvormers en daarbij de zekerheid die je graag wil hebben bij een dergelijk onderdeel in je zonnestroomsysteem. Dit geldt ook zeker voor het maximale rendement van de omvormers van Growatt, dat met meer dan 97% erg marktconform is.

Kies je voor een omvormer van Growatt, dan profiteer je van een aantal belangrijke voordelen, zoals een hoge efficiëntie, een geruisloze oplossing, een lange levensduur en stabiele monitoring.

Kwaliteit, innovatie en zekerheid: als onze vaste leverancier van omvormers voor in serie geschakelde zonnepanelen kiezen wij voor het A-merk Growatt.

Rendement Check

vul vrijblijvend de gegevens in