Investeerders

Zonne-energie voor Investeerders

Op deze pagina vindt u aanvullende informatie specifiek voor investeerders die naast een interessante investering met weinig risico, een verantwoorde aanschaf willen doen in de vorm van zonne-energiesystemen.

Indien op de juiste wijze uitgevoerd zijn dit investeringen voor de lange termijn (25 jaar+) met een zeer gunstige risico/rendementverhouding. Juist bij Durasolar bent u aan het juiste adres gezien de langetermijnvisie en een duurzame klantrelatie.

 • Onroerend goed
  Zonne-energiesystemen zijn feitelijk onroerend goed en kan als zodanig gunstig worden gefinancierd. Dit vormt direct een blijvende meerwaarde voor uw bestaande onroerend goed, ook in het geval van verkoop.

  Er zijn tal van fiscale- en subsidiemogelijkheden om de investering extra interessant te maken. Kijk ook op de informatie voor bedrijven voor toepasselijke faciliteiten.
  Wilt u nog dit jaar kans maken op een gunstige subsidie op een zonne-energiesysteem in "Categorie Groot", dit wil zeggen tussen 15 en 100 kWp, laat Durasolar dit dan gratis en vrijblijvend voor u aanvragen zodat u maximale kans heeft op toekenning. Dit jaar is er wederom een grote belangstelling naar deze regeling!

 

 • Groenfinanciering
  Nederlandse investeerders kunnen voor PV-systemen gebruik maken van zogeheten Groenfinancieringen. Deze kenmerken zich door een extra gunstige rente en een aflossingstermijn van 10 jaar (15 jaar voor particulieren). Groenfinancieringen worden aangeboden door gevestigde banken als Triodos, Rabo Groenbank, ASN Bank, ABN AMRO Groenbank en Fortis Groenbank.

 

 • Dakverhuur
  Indien u wel een geschikt dak heeft, maar geen investering wenst te doen, kan Durasolar uw dak ook huren. Vraagt u naar de mogelijkheden en voorwaarden. Uw voordeel is duidelijk: u verdient geld met een dak dat anders alleen geld kost en uw dak heeft minder directe instraling van de zon te verduren.

Durasolar kan voor u een investeringsanalyse uitvoeren, waarmee u voor uw investeringsbeslissing inzicht krijgt in alle benodigde investeringsratio’s.

Laat u vrijblijvend informeren door Durasolar!

Eenvoudig een offerte aanvragen > Formulier

 

Durasolar  |  Kervel 4  |  6942 SC Didam  |  Tel. +31(0) 316 712 029  |  Fax. +31(0) 842 151 788  |  Mobiel +31(0) 6 2278 1148  |  info@durasolar.nl