SolarEdge optimizer S440

Vermogen440 Wp
Gewicht0,66 kg
Afmeting (lxbxh)129 x 155 x 30 mm

SolarEdge optimizer S440

Op voorraad

prijzen zijn excl. BTW

Beschrijving

Met SolarEdge power optimizers kan elk paneel in een PV-systeem onafhankelijk werken. De onderprestatie van één paneel heeft geen invloed op de andere panelen in de string waardoor mismatch-verliezen tussen gerelateerde vermogens als gevolg van schaduw, vuil of slijtage worden beperkt en een hogere totale energieproductie mogelijk wordt gemaakt. Voor elk paneel is individueel te zien wat de opbrengsten zijn in het monitoringssysteem van SolarEdge, de omvormer dient dan wel te zijn aangesloten op het internet.

Specificaties

Vermogen [Wp] 440
UoM stuks
Merk SolarEdge
Afm. L [mm] 129
Afm. B [mm] 155
Afm. D [mm] 30
Gewicht [Gram] 655

Meer over SolarEdge

SolarEdge werd opgericht in 2006 in Israël en heeft sindsdien de wereld veroverd met zijn innovatieve benadering van zonne-energie. Het bedrijf is ontstaan uit een diepgewortelde passie voor duurzaamheid en de visie om zonne-energie toegankelijk te maken voor iedereen. SolarEdge staat bekend om zijn geavanceerde omvormertechnologie en baanbrekende power optimizers. Deze innovatieve apparatuur maximaliseert de energieopwekking van elk zonnepaneel, wat resulteert in een hogere opbrengst van uw zonne-energiesysteem. Dankzij SolarEdge kunt u optimaal profiteren van de zon.

Bij SolarEdge begrijpen ze het belang van gemoedsrust als het gaat om uw investering in zonne-energie. Daarom bied SolarEdge een uitgebreide garantieperiode van 12 jaar en deze kan worden uitgebreid. Voor optimizers is de garantie standaard 25 jaar.

Kies voor SolarEdge en ontdek de kracht van slimme zonne-energie. Neem vandaag nog contact met ons op en start uw reis naar een groenere toekomst.

SolarEdge optimizer S440