Growatt Shine LAN Module X

Vermogen0 Wp
Gewicht0,84 kg
Afmeting (lxbxh)152 x 47 x 28 mm

Op voorraad

prijzen zijn excl. BTW

Beschrijving

De Growatt Shine LAN Module X is een geavanceerde oplossing voor het monitoren van zonne-energiesystemen. Deze module biedt betrouwbare bekabelde internetconnectiviteit, waardoor gebruikers real-time toegang hebben tot hun zonne-energiegegevens via een gebruiksvriendelijke online interface. Het systeem is eenvoudig te installeren en compatibel met verschillende Growatt omvormers, wat zorgt voor een efficiënte en nauwkeurige bewaking van de energieproductie. Met de Shine LAN Module X kunnen gebruikers hun systeemprestaties gemakkelijk optimaliseren en beheren.

Specificaties

Vermogen [Wp] 0
UoM stuks
Merk Growatt
Afm. L [mm] 152
Afm. B [mm] 47
Afm. D [mm] 28
Gewicht [Gram] 840

Meer over Growatt

Growatt werd opgericht in 2010 en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt. Als pionier in de zonne-energie-industrie is het bedrijf gevestigd in China en heeft het wereldwijd een sterke aanwezigheid opgebouwd. Het bedrijf Growatt gelooft in de kwaliteit van hun producten en heeft voor hun omvormers daarom een garantieperiode van 5 jaar.

Als distributeur van Growatt zijn we trots om deel uit te maken van hun missie om groene energie te verspreiden. Kies Growatt voor betrouwbare prestaties en een duurzamere toekomst. Samen zetten we stappen naar een groenere wereld.

Growatt Shine LAN Module X