Envertech

Envertech, met zijn oorsprong in China, opgericht in 2012, is een wereldwijd bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van micro-omvormers en power optimizers voor zonne-PV-installaties. Micro-omvormers zijn apparaten die gelijkstroom-elektriciteit, gegenereerd door individuele zonnepanelen, omzetten in wisselstroom. Ze worden vaak gebruikt in residentiële en commerciële zonnesystemen om de energieproductie te optimaliseren. Klanten kunnen vertrouwen op Envertech’s hoogwaardige producten met een garantieperiode van 15 jaar.

Maak deel uit van de groene revolutie en kies voor Envertech voor betrouwbare, efficiënte zonne-energieoplossingen.

Grote voorraad

Direct leverbaar

Eigen bezorging

Of ophalen in Didam

Telefonisch advies

Als je er niet uitkomt

Research en development is een belangrijke schakel om de technische innovatie op het gebied van design, testen, productie, componenten en betrouwbaarheid te realiseren.

Growatt geeft standaard 10 jaar fabrieksgarantie op omvormers en daarbij de zekerheid die je graag wil hebben bij een dergelijk onderdeel in je zonnestroomsysteem. Dit geldt ook zeker voor het maximale rendement van de omvormers van Growatt, dat met meer dan 97% erg marktconform is.

Kies je voor een omvormer van Growatt, dan profiteer je van een aantal belangrijke voordelen, zoals een hoge efficiëntie, een geruisloze oplossing, een lange levensduur en stabiele monitoring.

Kwaliteit, innovatie en zekerheid: als onze vaste leverancier van omvormers voor in serie geschakelde zonnepanelen kiezen wij voor het A-merk Growatt.

Rendement Check

Vul vrijblijvend de gegevens in

Direct account aanvragen

Met een account krijg je toegang tot:

Netto kortingsprijzen

Direct eigen bestelmogelijkheid

Zelf een PV systeem online configureren