JA Solar

JA Solar is een toonaangevende speler in de zonne-energie-industrie, met zijn oorsprong in China. Opgericht in 2005, heeft JA Solar zich snel ontwikkeld tot een wereldwijde marktleider in zonne-energieoplossingen. Klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van JA Solar-panelen, ondersteund door een robuuste garantieperiode van 12 jaar met een opbrengstgarantie van 25 jaar waardoor investeringen in duurzame energie een veilige en rendabele keuze worden.

Kies voor JA Solar en maak samen met ons de overstap naar een groenere toekomst.

Grote voorraad

Direct leverbaar

Eigen bezorging

Of ophalen in Didam

Telefonisch advies

Als je er niet uitkomt

Research en development is een belangrijke schakel om de technische innovatie op het gebied van design, testen, productie, componenten en betrouwbaarheid te realiseren.

Growatt geeft standaard 10 jaar fabrieksgarantie op omvormers en daarbij de zekerheid die je graag wil hebben bij een dergelijk onderdeel in je zonnestroomsysteem. Dit geldt ook zeker voor het maximale rendement van de omvormers van Growatt, dat met meer dan 97% erg marktconform is.

Kies je voor een omvormer van Growatt, dan profiteer je van een aantal belangrijke voordelen, zoals een hoge efficiëntie, een geruisloze oplossing, een lange levensduur en stabiele monitoring.

Kwaliteit, innovatie en zekerheid: als onze vaste leverancier van omvormers voor in serie geschakelde zonnepanelen kiezen wij voor het A-merk Growatt.

Rendement Check

Vul vrijblijvend de gegevens in

Direct account aanvragen

Met een account krijg je toegang tot:

Netto kortingsprijzen

Direct eigen bestelmogelijkheid

Zelf een PV systeem online configureren