KACO New Energy

Als trotse distributeur van KACO New Energy zijn wij uw toegewijde gids naar geavanceerde energieomvorming en -oplossingen. KACO heeft een erfenis van meer dan een eeuw in de energiesector en blijft vooruitstrevend in de evolutie naar duurzame, efficiënte stroomopwekking.

Grote voorraad

Direct leverbaar

Eigen bezorging

Of ophalen in Didam

Telefonisch advies

Als je er niet uitkomt

KACO, met zijn oorsprong in Duitsland, is een wereldwijd toonaangevende speler in zonne-omvormers sinds de oprichting in 1914. Het bedrijf staat bekend om zijn geavanceerde technologie en innovatieve oplossingen voor duurzame energie. Bij KACO streven ze ernaar om klanten gemoedsrust te bieden met garantieperiodes die variëren van 5 tot 10 jaar, afhankelijk van het model.

Onze samenwerking met KACO, een bedrijf met meer dan een eeuw aan innovatie, betekent dat u kunt rekenen op producten van topkwaliteit en ongeëvenaarde betrouwbaarheid. Of u nu een zonne-energieprofessional bent op zoek naar hoogwaardige omvormers of een bedrijfseigenaar die de overstap naar duurzame energie overweegt, bij ons vindt u de perfecte oplossing. We bieden niet alleen de nieuwste technologie, maar ook deskundig advies en uitstekende klantenservice.

Rendement Check

Vul vrijblijvend de gegevens in

Direct account aanvragen

Met een account krijg je toegang tot:

Netto kortingsprijzen

Direct eigen bestelmogelijkheid

Zelf een PV systeem online configureren