Sungrow

Wij zijn uw vertrouwde distributeur van Sungrow, de naam die synoniem staat voor innovatie en betrouwbaarheid in de wereld van zonne-energie. Sungrow is een wereldleider in omvormertechnologieën en zonne-energieoplossingen.

Grote voorraad

Direct leverbaar

Eigen bezorging

Of ophalen in Didam

Telefonisch advies

Als je er niet uitkomt

Sungrow is opgericht in Beijing, China, en heeft zich snel ontwikkeld tot een internationale speler in de duurzame energie-industrie. Met vestigingen over de hele wereld is Sungrow toegewijd aan het leveren van hoogwaardige oplossingen voor zonne-energie en energieopslag, die voldoen aan de behoeften van klanten wereldwijd.

Sungrow zag het levenslicht in 2012 en heeft sindsdien een indrukwekkend traject afgelegd. Met bijna een decennium aan ervaring in het leveren van innovatieve en betrouwbare producten, kunt u vertrouwen op de deskundigheid van Sungrow om aan uw energiebehoeften te voldoen. Wanneer u kiest voor Sungrow-producten via onze distributie, profiteert u van een geruststellende garantie van 10 jaar op uw investering.

Bij Durasolar zijn we enthousiast over de mogelijkheden die Sungrow-producten bieden voor een duurzame toekomst. We zijn er trots op om deze hoogwaardige oplossingen aan te bieden aan onze gewaardeerde klanten. Samen streven we naar een groenere en schonere wereld met Sungrow als onze partner.

Rendement Check

Vul vrijblijvend de gegevens in

Direct account aanvragen

Met een account krijg je toegang tot:

Netto kortingsprijzen

Direct eigen bestelmogelijkheid

Zelf een PV systeem online configureren