Tigo

TIGO Energy vindt zijn oorsprong in Silicon Valley, het epicentrum van technologische innovatie. In 2007 begon TIGO Energy met het revolutioneren van de zonne-energiesector door geavanceerde energiebeheeroplossingen te ontwikkelen, waardoor zonnepanelen efficiënter en betrouwbaarder werden. Bij TIGO Energy staan ze garant voor de duurzaamheid en prestaties van hun producten. Daarom bieden ze een solide garantieperiode van 25 jaar op al onze energieoptimalisatietechnologieën, zodat u met vertrouwen kunt investeren in groene energie.

Als trotse distributeur van TIGO Energy zijn we verheugd om u te voorzien van de nieuwste innovaties in energiebeheer. Optimaliseer uw zonne-energiesysteem met TIGO Energy en ontdek een slimmere, efficiëntere manier om van groene energie te profiteren.

Grote voorraad

Direct leverbaar

Eigen bezorging

Of ophalen in Didam

Telefonisch advies

Als je er niet uitkomt

Research en development is een belangrijke schakel om de technische innovatie op het gebied van design, testen, productie, componenten en betrouwbaarheid te realiseren.

Growatt geeft standaard 10 jaar fabrieksgarantie op omvormers en daarbij de zekerheid die je graag wil hebben bij een dergelijk onderdeel in je zonnestroomsysteem. Dit geldt ook zeker voor het maximale rendement van de omvormers van Growatt, dat met meer dan 97% erg marktconform is.

Kies je voor een omvormer van Growatt, dan profiteer je van een aantal belangrijke voordelen, zoals een hoge efficiëntie, een geruisloze oplossing, een lange levensduur en stabiele monitoring.

Kwaliteit, innovatie en zekerheid: als onze vaste leverancier van omvormers voor in serie geschakelde zonnepanelen kiezen wij voor het A-merk Growatt.

Rendement Check

Vul vrijblijvend de gegevens in

Direct account aanvragen

Met een account krijg je toegang tot:

Netto kortingsprijzen

Direct eigen bestelmogelijkheid

Zelf een PV systeem online configureren