Tigo optimizer TS4-A 475W

Vermogen475 Wp
Gewicht0,52 kg
Afmeting (lxbxh)138 x 140 x 23 mm

Tigo optimizer TS4-A 475W

Op voorraad

prijzen zijn excl. BTW

Beschrijving

De Tigo optimizers zijn te combineren met de meeste string omvormers. Met deze optimizers kan het opbrengstenverlies bij schaduw worden gebeperkt. Deze optimizers van Tigo zijn geschikt voor zonnepanelen tot 700W en hebben een eenvoudige manier van werken, zodra de optimizer is aangesloten aan het paneel, doet deze ook gelijk zijn werk. Deze optimizers kunnen ook draadloos worden aangesloten op het internet dankzij Tigo’s eigen cloud connect kit.

Specificaties

Vermogen [Wp] 475
Afm. L [mm] 138.4
Afm. B [mm] 139.7
Afm. D [mm] 22.9
Gewicht [Gram] 520
UoM stuks
Merk Tigo Energy

Meer over Tigo Energy

Tigo Energy vindt zijn oorsprong in Silicon Valley, het epicentrum van technologische innovatie. In 2007 begon Tigo Energy met het revolutioneren van de zonne-energiesector door geavanceerde energiebeheeroplossingen te ontwikkelen, waardoor zonnepanelen efficiënter en betrouwbaarder werden. Bij Tigo Energy staan ze garant voor de duurzaamheid en prestaties van hun producten. Daarom bieden ze een solide garantieperiode van 25 jaar op al hun energieoptimalisatietechnologieën, zodat u met vertrouwen kunt investeren in groene energie.

Als trotse distributeur van Tigo Energy zijn we verheugd om u te voorzien van de nieuwste innovaties in energiebeheer. Optimaliseer uw zonne-energiesysteem met Tigo Energy en ontdek een slimmere, efficiëntere manier om van groene energie te profiteren.

Tigo optimizer TS4-A 475W