blue’Log XC-200

Vermogen200 Wp
Gewicht0,39 kg
Afmeting (lxbxh)110 x 146 x 63 mm

Op voorraad

prijzen zijn excl. BTW

Beschrijving

De blue’Log XC is een geavanceerd monitoringsysteem dat ontworpen is voor nauwkeurig energiebeheer in fotovoltaïsche installaties. Het biedt uitgebreide mogelijkheden voor dataverzameling en analyse, waardoor het eenvoudig is om de prestaties van uw zonne-energiesysteem te optimaliseren. Met zijn robuuste en flexibele ontwerp kan het systeem naadloos geïntegreerd worden in verschillende installaties, en via de intuïtieve interface kunt u realtime gegevens monitoren en beheren. De blue’Log XC ondersteunt bovendien meerdere communicatieprotocollen, wat zorgt voor brede compatibiliteit en eenvoudige integratie met bestaande systemen.

Specificaties

Vermogen [Wp] 200
UoM stuks
Merk Meteocontrol
Afm. L [mm] 110
Afm. B [mm] 146
Afm. D [mm] 63
Gewicht [Gram] 385
Communicatie-interface LAN

Meer over Meteocontrol

Meteocontrol is een leverancier van innovatieve oplossingen voor energie- en vermogensbeheer. Meteocontrol biedt holistische en op maat gemaakte oplossingen om prestaties te verbeteren, risico’s te verminderen en het rendement op investeringen te verhogen.

Meteocontrol is gespecialiseerd in het coördineren en in bedrijf stellen van de bewaking van energiecentrales en bieden oplossingen op maat voor belanghebbenden bij projecten. Met 25 jaar ervaring in de sector voor hernieuwbare energie heeft Meteocontrol het vertrouwen gewonnen van duizenden klanten over de hele wereld, van commerciële projecten tot projecten voor hernieuwbare energie.

blue